top of page

Värianalyysi
 

Tiesitkö, että oikeanlainen väri saa sinut näyttämään hehkuvalta, harmooniselta sekä saa meidät tuntemaan olomme itsevarmemmalta. Vääränlainen väri taas luo väsyneen jopa sairaan vaikutelman. Värianalyysi on kehitetty auttamaan meitä löytämään juuri ne sävyt jotka saavat meidät näyttämään parhaimmalta, kukapa ei sitä tahtoisi. Värianalyysi on suunnattu kaiken ikäisille. Se tehdään vain kerran elämässä, koska ihomme pohjasävy ei muutu. Myös miehille suosittelemme värianalyysiä, koska he eivät yleensä käytä meikkiä jolla voisi tasapainottaa väärää väri valintaa asussa. Värianalyysin lopuksi voit ostaa kankaasta tehdyt värikartan (hinta 39€), jotka auttavat sinua oikeanlaisten värisävyjen löytämisessä.

MIKSI KÄYDÄ VÄRIANALYYSISSÄ:

1. Säästät rahaa.

-Tiedät oikeat värisi, näin vältyt huti ostoksilta, jotka jäisivät kaappiin roikkumaan.

2. Säästät aikaa.

-Shoppailusta tulee helppoa, koska jo kaupan ovella näet missä nurkassa värisävysi sijaitsevat. Helpottaa myös todella paljon kirpputori shoppailua kun voit vain nopeaa katsastaa löytyykö reksitä värisävyjäsi. 

3. Pukeutumisesta tulee helpompaa.

-Vaatteiden värisävyistä tulee helpommin yhdisteltäviä.

Värianalyysin hinta 120€ (kesto 2t) Värikartta 39€.

Kuten esimerkki kuvista huomaat, peukulla merkityissä olevissa kuvissa värimaailma on harmoonisempi ja mallin iho tasapainossa.

20210411_175436.jpg
20210328_173946.jpg
bottom of page