top of page

Päivä- ja juhlameikki

Juhlameikki 68€, lisäripset 4€

(kesto n.1h, )

Juhlameikissä tehdään koko kasvoille huoliteltu ja kestävä meikki asiakkaan toiveiden mukaan. Se voi olla luonnollisen näköinen tai voimakas. Eroa päivämeikkiin on se, että meikki tehdään kestävämmäksi, sekä silmä- ja huulimeikin teossa käytetään enemmän aikaa esim. useamman värin käytössä, rajauksissa  ja häivytyksessä.

Päivämeikk49e, VAIN ARKENA (Myös CV kuvauksiin,

kesto 30 min, lisäripset +10e)

Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää huolitellulta huomiota herättämättä. Päivämeikissä keskitytään kuulakkaaseen ihoon. Lisänä yksinkertainen silmämeikki (yksivärinen luomiväri ja ripsiväri)  sekä värillinen huulikiilto (ei rajauksia).

Katso tekemiäni meikkejä Galleriasta

CV-ja Kuvausmeikki

CV meikki ja kuva  90€

Olisiko aika päivittää kuvasi CV hakemukseen?

Meikillä saamme luotua siistin ja raikkaan yleisvaikutelman. Lisäksi se antaa lisävarmuutta kameran edessä, joka näkyy kuvassa. Hyvällä CV kuvalla juuri sinä saatat erottua  CV hakemusten nipusta. Tähän pakettiin kuuluu päivämeikki sekä kaksi editoitua rinta -tai puolivartalokuvaa

(Katso kohta päivämeikki)

Saitko työhaastattelun? Jos kävit luonani CV kuvassa ja tahdot saman CV meikin haastatteluun saat erikoishinnan meikille 39e

( normaali CV meikki 49e)

Kuvausmeikki  68€, lisäripset 4€

(kesto n.1 h, EI kuvauksia)

Kuvausmeikki ja kuva 104€

Haluatko itsestäsi upean profiilikuvan esim. facebook sivuille tai Tinderiin? Tähän pakettiin kuuluu haluamasi meikkityyli lisäripsineen sekä kaksi editoitua kuvaa (Rinta -tai puolivartalokuva)

meikkiopastus

Henkilökohtainen meikkiopastus 110e (kesto 2 h)

Haluatko opetella meikkaamaan itseäsi paremmin? Katsomme juuri sinun piirteisiisi ja tyyliisi sopivan arki-tai juhlameikin. Minä meikkaan puolet kasvoistasi ja  sinä meikkaat toisen puolen opastukseni avulla. Omat meikit voi ottaa mukaan mutta ne eivät ole pakolliset. 

Jos sinulla ei ole kokemusta meikkauksesta suosittelen varaamaan extra meikkaustunnin

 (lisätunti +60e)

Mahdollisuus saada myös meikki kotiin, työpaikalle, liikkeeseen tai juhlapaikalle Seinäjoen alueella. Tuon mukanani meikkien lisäksi hyvän valaistuksen ja meikkituolin. Kysy tarjousta.

Juhla/pyhäpäivä lisä on 20% meikin hintaan.

Sunnuntaiden lisäksi seuraavat päivänmäärät kuuluvat tähän: 

Uudenvuoden aatto 

Uudenvuoden päivä

Juhannus

Jouluaatto

Joulupäivä

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.   

Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Jos et peru aikaasi 24h aikaisemmin, perimme täyden palvelun hinnan.

Häämeikki paketit

Katso valikosta kohta Häämeikki.

Kuva: J-P Niemelä
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page