Hääpäivä on ehdottomasti elämän tärkeimpiä päiviä joka jää muistoihin ja kuviin. Kaunis ja hyvin tehty häämeikki, joka kestää aamuvarhaisesta illan pikkutunneille on tärkeä osa morsiamen tyyliä, olipa se sitten luonnollinen tai tummempi smokey eye, morsiamen toiveen mukaan.

Olen saanut olla mukana usean morsiamen tärkeässä päivässä ja

olisi ilo olla mukana myös sinun.

 

HINNASTO 

Häämeikissä morsian saa mukaan pienen pussin jossa on pikkuhuulipuna, kasvopaperi jota voi käyttää puuteroinnin sijasta ja muuta pientä päivän ajalle tarvittavaa.

Basic paketti 100e

Sisältää lisäripset sekä konsultoinnin (n40min) jossa katsomme yhdessä

meikkityyliä ja värimaailmaa, sekä kokeilemme silmämeikkiä. 

Exclusive paketti 125e

Sisältää lisäripset sekä koemeikin jossa meikki tehdään kuten hääpäivänä.

 

Suosittelen koemeikin ottamista. Sillä tavalla voimme varmistaa, että meikistä tulee juuri sellainen kuin morsian on halunnut. Koemeikki kestää 1,5 - 2 tuntia jonka aikana keskustelemme morsiamen meikki-ideasta ja tyylistä. Koemeikki tehdään samanlaiseksi kuin hääpäivän meikki, lisäripsistä lähtien. Morsiamille käytän yleensä ripsitupsuja luonnollisen lopputuloksen saamiseen. Koemeikin kautta pääsemme myös testaamaan meikkivoiteen sopivuuden ja kestävyyden päivän kuluessa. 

Koemeikit teen arkisin. 

Koemeikki ei kuitenkaan ole pakollinen. 

Premium paketti 165e

Sisältää täydellisen häämeikkipaketin jossa koemeikin ja häämeikin lisäksi teen sinulle upeat geelikynnet korkealaatuisella Bio Sculpture sarjalla. Mahdollisuus myös kynsien pidennyksiin (+15e).

Hääseurue

Hääpäivä on ihana aloittaa yhdessä hääseurueen kanssa valmistautuen. Minut on mahdollista tilata myös meikkaamaan hääseurue esim. hotelliin tai kotiin.  

Siirtyminen on mahdollista Seinäjoen aluella. Siirtymähintaan vaikuttaa kuinka monta meikattavaa on.

1 meikattava 90e

2meikattavaa 70e

3 meikattavaa 60e

4meikattavaa 40e

+5 meikattavaa 25e

Siirtymähinta ei johdu niinkään etäisyydestä vaan meikkipakin /valaistusten pakkaamiseen, purkamiseen ja siirtymisiin käytettävän ajan takia. 

Kuvat: Samu Lehtinen
  • Facebook
  • Instagram